Dave Vluggen – lid in de orde van Oranje Nassau

Dave Vluggen – lid in de orde van Oranje Nassau

Op 26 april 2021 werd onze voorzitter Dave Vluggen blij verrast door burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens, met het uitreiken van een koninklijke onderscheiding voor zijn vele vrijwilligerswerk in Gulpen.

Niet alleen is Dave al 11 jaar de voorzitter van onze bruisende vereniging. Daarvoor was hij al 9 jaar secretaris van de Gaarekiekerkes en is hij tevens bestuurslid van ‘t Gulper Hoes, secretaris van de oudervereniging Sophianum, voorzitter van de stichting Oos Hoes, vrijwilliger bij FC Gulpen en in het dagelijks leven werkzaam binnen een overheidsinstantie en planner bij de Huisartsenpost Heerlen. Dit samen maakt dat Dave benoemd is tot lid in de orde van de Oranje Nassau.
In verband met de COVID-maatregelen bracht de burgemeester een bezoek aan Dave thuis en werd het lintje opgespeld door zijn eigen vrouw Peggy Vluggen-Brouns die eveneens actief is als vrijwilliger. In het stralende zonnetje werd het hiermee toch een heel bijzondere dag.

Namens alle Gaarekiekerkes van harte gefeliciteerd met deze benoeming en wij hopen dat wij nog vele jaren gebruik mogen maken van jou als voorzitter!

X